Kolm nippi ripptooli valimiseks

On teada fakt, et suvi veedetakse väljas ja mis saab olla mõnusam, kui lugeda väljas raamatut, pehme suvine briis paitamas tasakesi kiikudes… Eelnevale tuleks lisada ripptool ja voila – ideaalne suvi!

Mida aga silmas pidada ühe hea ja enda soovidele vastava ripptooli ostmisel? Kaalukausil on nii ilmastikutingimused, mõõtmed, kompaktsus ja eesmärk. Järgnevalt kolm kasulikku nippi, mis teevad otsustamise kindlapeale lihtsamaks!

Suvine, taline, sisene või väline

Home4You laias valikus on ripptoole 365 päevaks aastas. On nii suviseid, talviseid, välitingimustes kui ka sisetingimustes kasutatavaid toole. Valiku tasuks teha vastavalt sellele, kus saab olema tooli asukoht. Õue sobivad imehästi ripptoolid, mis on tehtud karmile suvekuumale, niiskusele, vihmale ja tuulele vastu pidama – nende raam on metallist, plastikust või roostevabast terasest ning kate samamoodi veekindel ja vastupidav.
Tuppa sobivad samuti pesakujulised toolid, mis on küll vastupidavad, kuid stiilsed nii sees kui ka väljas. Juhul kui soovid kaasaskantavat ripptooli, siis on kindlaks valikuks tugevat kangast kompaktne ripptool nii puude vahele riputamiseks kui ka tuppa või rõdule paigutamiseks. Igaühele oma!

Ripptooliga stiilstelt

Ripptoole võib pidada tõelisteks disainielementideks, muutes tavalise toa koheselt huvitavamaks, õdusamaks ja moodsamaks. Ripptool lisab vürtsi igale tavapärasele maakodule, milles domineerib puit või palk ja soojad punased-kollased toonid. Pesakujuline ripptool sobib aga suurepäraselt kas katusega terrassi alla või hoopis põhjamaiselt minimalistlikku ent üdini kodusesse lofti. Ripptool tekitab koju uue tasandi – keskkonna, kus lugeda, puhata, lülitada end hetkeks kõigest argipäevasest välja ja nautida, nautida, nautida… Vali ripptool vastavalt sellele lisaväärtusele ja asukohale, kus see olema hakkab ning usu või ära usu, aga kindel on see, et kodu on koheselt värskem ja stiilsem. Elad Tallinnast väljas? Erinevad ripptoolid astri.ee valikus.

Pesa, kangas ja võrk – kolm musketäri

Home4You laias tootevalikus on ripptoole igale maitsele – neile, kes eelistavad eelnevalt mainitud pesasid, kompaktset ja hõlpsalt puhastatavat kangast või hoopis nostalgiahõngulist võrku. Iga ripptooli puhul tasub kaaluda tema eesmärki ja asukohta, sest lõppude lõpuks on just see, mis määrab tooli disaini. Kangast ripptool on multifunktsionaalne, kuid mitte ilmastikukindel. Selle suurimaks plussiks on selle erinevad rõõmsad värvitoonid ja puiduviimistlused, võrgust ripptoolid on aga suurepärased kaaslased rõdule või ajutiseks varbakiigutamiseks näiteks mereääres või metsatukas. Pesade puhul tasub meelde jätta, et tegu ajatute ja vastupidavate ripptoolidega, mis kaunistavad igaühe kodu. Kui vajad abi ripptooli leidmisel, pöördu meie osavate müügispetsialistide juurde, kes aitavad sul leida sobivad ripptooli ka sinu koju!

Leia endale sobiv ripptool Home4You valikust siit: https://www.home4you.ee/et/ripptoolid/